بسم الله الرحمن الرحیم
عماریون احساس وظیفه کنند در صحنه حاضرشوند
عمار با نیت سیاسی بازی نیامده،هدف بصیرت بخشی،بلکه سیاست از نظر عماریون همان تعریف اسلامی است که دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ما است
قطعا در صحنه حضور خواهیم داشت چون عمار در بعضی مواقع یک دفعه داد میزد میگفت: علی
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سیاست انقلابی کرمانشاه و آدرس siasateenghlabikermanshah.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
معراج پيامبر (ص) پنج سال بعد از بعثت در چنين روزي واقع شده (1)، و آيه «سُبحانَ الّذي أسري بِعَبدِهِ ليلاً مِنَ المَسجِدِ الحَرامِ الي المَسجِدِ الأقصي ...» (2)، در اين باره نازل شده است. معراج پيامبر (ص) در 21 ماه رمضان نيز نقل شده است. (3) معراج از جمله ضروريات اسلام است (4)، و از آيات كريمه و احاديث متواتره ثابت شده است كه خداوند متعال حضرت رسول (ص) را در يك شب از مكه معظمه تا مسجدالاقصي و از آنجا به آسمانها تا سدرة المنتهي و عرش اعلي برد، و عجايب آفرينش آسمانها را به آن حضرت نماياند و رازهاي نهاني و معارف نامتناهي را به آن حضرت القا نمود و آن حضرت در بيت المعمور تحت عرش به عبادت حق تعالي قيام فرمود و با انبياء (ع) ملاقات نمود و داخل بهشت شد و منازل اهل بهشت و احوال كساني كه در عذاب بودند را مشاهده فرمود. احاديث متواتر دلالت دارد كه عروج آن حضرت به بدن بوده نه به روح، و در بيداري بوده نه در خواب. (5) اقوال ديگر در تعيين روز معراج چنين است: 17 رمضان سال 12 قبل از هجرت، 17 ربيع الاول قبل از هجرت، 17 رجب قبل از هجرت، 17 ماه رمضان 5 سال قبل از بعثت، 27 ماه رمضان، 21 ماه رمضان. درباره مكاني كه آغاز حركت پيامبر (ص) به سوي معراج بوده نيز چند قول است: از منزل خديجه (س)، از منزل امّ هاني خواهر اميرالمؤمنين (ع)، از شعب ابيطالب (ع). (6) امام صادق (ع) فرمودند: حق تعالي حضرت رسول (ص) را 124 مرتبه به آسمان برد، و در هر مرتبه به آن حضرت درباره ولايت و امامت اميرالمؤمنين(ع) و ديگر ائمّه طاهرين (ع) زياده از ساير فرايض تأكيد و توصيه نمود. (7)